Szef kuchni serwuje:
Krem z dyni, gęś w sosie gruszkowym na postumencie z purre z selera
Zimna płyta: Rostbef glazurowany na sałatce żydowskiej, pieczony schab z owocami, sałatka z warzyw i śledzi, miętowe tymbaliki z kaczki, aksamitny tatar z łososia, pikle i marynaty, stół „swojski”
Dania gorące: Łosoś wędzony w cieście, barszczyk czerwony z pieczonym pierogiem mięsnym
Bufet: Ciasta, owoce, bez ograniczeń: bankietowa kawa i herbata, sok i woda mineralna niegazowana oraz: drink powitalny, 0,5 litra wódki (na parę) i wino musujące.
Przeczytaj więcej o propozycjach dla smakoszy w Pałacu w Strudze, a także o historii obiektu.
SYLWESTER 2012, 31.12.2012, g. 20:00
Koszt: 450 zł od pary
Rezerwacja i informacja:
74/842 2009, [email protected], www.palacstruga.pl
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?