O początkach pracy wspomina właścicielka restauracji - Zaczynaliśmy od maleńkiej pierogarnii. Wszystko, co do tej pory osiągnęliśmy, to zasługa naszej ciężkiej pracy i wyznawania dwóch zasad. Pierwsza – w naszych progach klient ma czuć się jak król. Druga – gotowanie to sztuka, w którą trzeba wkładać całe serce i ciągle ją doskonalić. Staramy się stworzyć rodzinną atmosferę.
W restauracji „Pierogarnia Palece Lizać” traktuje się klientów po prostu dobrze. Obsługa nie jest nieznośnie nadskakująca, ale potrafi doskonale spełnić swoją rolę. Wszystkie zamówienia realizowane są szybko i dokładnie. Każde z dań przygotowywane jest na miejscu. Nie ma mowy o pierogach z marketu czy zupach z proszku. Wszystkie potrzebne w kuchni produkty kupowane są osobiście w sklepach ze zdrową żywnością, od rolników i hodowców. Dlatego nasze dania są nie tylko bardzo smaczne, ale również nie zawierają sztucznych polepszaczy, konserwantów i barwników. Mogą jeść je nawet małe dzieci.
Pierogarnia przyjmuje również zlecenia na uroczystości rodzinne oraz imprezy firmowe. Chętni mogą również zamawiać potrawy wigilijne, w ofercie znajdują się pierogi, kapusta z grochem oraz kapusta z grzybami leśnymi.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?