Królik zamiast kurczaka - zamiana doskonała. Przepis na duszonego królika z ratatouille (FILM)
TVN Meteo Active/x-news
W Polsce mięso z kurczaka cieszy się ogromnym powodzeniem. Jednak by urozmaicić swoją dietę, warto raz na jakiś czas zastąpić je czymś innym. Dietetyk Justyna Mizera zdradza, że doskonałą alternatywą dla drobiu jest królik. - Królik w Polsce właściwie nie istnieje na stołach, a co ciekawe, Polska jest jednym z większych producentów tego rodzaju mięsa - powiedziała. Dlaczego warto postawić na królika?
KRÓLIK - MIĘSO Z KRÓLIKA JEST ZDROWIE I BARDZO SMACZNE
DUSZONY KRÓLIK Z RATATOUILLE - przepis zaprezentowała Beata Śniechowska w programie "Teraz kuchnia"
Wideo
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!