MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Baby jak malowane

(ADA)
Żeby wielkanocne ciasto się udało, trzeba piec je z sercem – Cukiernik, nawet amator musi włożyć serce w pieczenie, bo inaczej babka wielkanocna się nie uda.

Żeby wielkanocne ciasto się udało, trzeba piec je z sercem

– Cukiernik, nawet amator musi włożyć serce w pieczenie, bo inaczej babka wielkanocna się nie uda. Ciasto konieczne trzeba ucierać ręcznie w prawą stronę zgodnie z poruszaniem się wskazówek zegara – radzi Jusytna Osieńko z Rolniczego Centrum Kształcenia Ustawicznego w Mokrzeszowie.
Justyna i jej koleżanki wzięły udział w corocznym konkursie świątecznych wypieków w Szczawnie Zdroju. Drużyna otrzymała wyróżnienie za mazurka, zdobionego przez ponad 4 godziny.
Konkursowe wypieki trafiły do domu dziecka „Promyk” na Gaju.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak kupić dobry miód? 7 kroków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na walbrzych.naszemiasto.pl Nasze Miasto