MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Maciej Papina, wychowanek Cartusii, zaliczył udany występ w reprezentacji Polski

Maciej Papina, wychowanek Cartusii, zaliczył udany występ w reprezentacji Polski

Wystawa fotografii Lisy Borgiani od 16 maja w Parku Jordana

Wystawa fotografii Lisy Borgiani od 16 maja w Parku Jordana

Polecamy

Małgorzata Ostrowska świętuje 40 lat na scenie!

Małgorzata Ostrowska świętuje 40 lat na scenie!

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Zmiany na Zakhyntos: Dlaczego popularna atrakcja nie będzie dostępna?

Zmiany na Zakhyntos: Dlaczego popularna atrakcja nie będzie dostępna?