MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiełki rzeżuchy, rzodkiewki, brokułu, słonecznika, fasoli...
fot. vidiaviola/pixabay.com

Co na detoks wątroby? Te produkty wspomogą odtruwanie organizmu. Oczyszczanie i detoksykacja wątroby

Kiełki

Kiełki rzeżuchy, rzodkiewki, brokułu, słonecznika, fasoli mung czy sojowe zapewniają moc aktywnych enzymów, przeciwutleniaczy, witamin i związków mineralnych, które są niezbędne dla sprawnych procesów detoks.

Aby w pełni korzystać z ich właściwości, należy jeść je na surowo. Muszą być jednak świeże (maks. kilkudniowe), dlatego należy kupować tylko te, które zostały danego dnia przywiezione do sklepu i jeszcze w tym samym dniu je spożywać. Lepiej więc hodować kiełki w domu, co jest łatwe i ekonomiczne.

Zobacz również

Kolejna perła Bydgoskiego Przedmieścia trafiła do rejestru zabytków

Kolejna perła Bydgoskiego Przedmieścia trafiła do rejestru zabytków

Jagiellonia blisko historycznego sukcesu. Sold out!

Jagiellonia blisko historycznego sukcesu. Sold out!

Polecamy

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków