MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Składniki:
- pieczarki,
- cebula,
- czosnek,
- mięso mielone,
- papryka wędzona,
- ser żółty,
- olej.

Jak zrobić pieczarki faszerowane mięsem mielonym?
1. Pieczarki podsmażyłam i zdjęłam z patelni.
2. Na tej samej patelni podsmażyłam mięso z poszatkowaną cebulą i wyciśniętym czosnkiem oraz przyprawami.
3. Pieczarki nadziałam mięsem, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu, aż ser się zrumienił.

Zobacz również

Przegląd maja w Bierutowie

Przegląd maja w Bierutowie

Przegląd maja w Siewierzu

Przegląd maja w Siewierzu

Polecamy

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?