6 z 7
Poprzednie
Następne
Nowości. TOP 6 książek kulinarnych idealnych na prezent. Po ich lekturze nabierzecie apetytu
„Ziemniak” Kasi i Zosi Pilitowskich
Ta książka to pochwała prostoty, która kryje się w przepisach na popularne warzywo. „Ziemniak” pokazuje, że z tego pozornie znanego produktu można wyczarować wyśmienite i jednocześnie łatwe do zrobienia dania. Autorki – matka i córka – we wstępnie podkreślają, że to ich list miłosny skierowany do ziemniaka, który pojawia się w każdej kuchni, może pochłaniać bogactwo innych składników lub grać główną rolę. To pozycja obowiązkowa dla czytelników lubiących poprzednią książkę tego rodzinnego duetu pt. „Jajko”. Nowa publikacja podpowiada, jak zrobić pulchne kopytka, kluski leniwe i chrupiące frytki. Nie tylko dla smakoszy ziemniaków!
„Ziemniak”
Kasia i Zosia Pilitowskie
Wydawnictwo Buchmann