Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Majówka Jazzowa w Pałacu Lubostroń to trzy dni wspaniałej zabawy - zdjęcia i wideo

Majówka Jazzowa w Pałacu Lubostroń to trzy dni wspaniałej zabawy - zdjęcia i wideo

To on wygrał Eurowizję! Niewiarygodne, co zrobił z trofeum tuż po zwycięstwie

To on wygrał Eurowizję! Niewiarygodne, co zrobił z trofeum tuż po zwycięstwie

Polecamy

Co musimy wiedzieć, by zgodnie z prawem poruszać się hulajnogą elektryczną

Co musimy wiedzieć, by zgodnie z prawem poruszać się hulajnogą elektryczną

31 organizacji pozarządowych dostanie ponad 200 tysięcy złotych

31 organizacji pozarządowych dostanie ponad 200 tysięcy złotych

Wystawa obrazów Krzysztofa Iwina na ostródzkim Zamku

Wystawa obrazów Krzysztofa Iwina na ostródzkim Zamku