Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki

Restauracja Food&Ball w Katowicach

Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.

Zobacz również

Wiceprezydenci powołani

NOWE
Wiceprezydenci powołani

Potańcówka dla Seniorów w Gliwickiej Bibliotece Centralnej już wkrótce! Sprawdź szcze

NOWE
Potańcówka dla Seniorów w Gliwickiej Bibliotece Centralnej już wkrótce! Sprawdź szcze

Polecamy

Poproszenie o pomoc bywa przerażające. Rozmowa z Dobrosławą Gogłozą z Pomagam.pl

Poproszenie o pomoc bywa przerażające. Rozmowa z Dobrosławą Gogłozą z Pomagam.pl

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka