5 z 27
Poprzednie
Następne
TOP 13 najlepszych restauracji na Dolnym Śląsku. Te dania to dzieła sztuki, a wystrój lokali zachwyca! ZDJĘCIA, ADRESY, MENU
Restauracja Gusto
Menu:
SPECJALNOŚĆ RESTAURACJI – Kuchnia alpejska, włoska, francuska, szwajcarska i regionalna.
Terrina z wędzonego pstrąga ze stawów regionalnych
terrina z wędzonego pstrąga / ricotta / puder palony / tramezzino / espuma z włoskiej trufli i ziemniaka
Alpejska zupa cebulowa alla valdostana
alpejska zupa cebulowa alla valdostana / ciabatta / podpalany ser z gospodarstwa „sery łomnickie”
Polędwica z jelenia
polędwica z jelenia / jadalny mech / ziemniak truflowy / fioletowy kalafior / szczaw krwisty / jus grzybowy
Parfait z koziego sera
parfait z koziego sera / biała czekolada / prażone jabłko / mus orzechowy