Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Winobranie 2016: Spotkanie z Mateuszem Truszkiewiczem [ZDJĘCIA]

maw
- Podstawą potraw są przyprawy i świeże zioła. To one nadają intensywny smak - przyznał młody kucharz.
- Podstawą potraw są przyprawy i świeże zioła. To one nadają intensywny smak - przyznał młody kucharz. Magda Weidner
W niedzielę, 4 września "Gazeta Lubuska" zaprosiła wszystkich na wyjątkowe spotkanie z młodym, utalentowanym i sympatycznym kucharzem. Mowa oczywiście o Mateuszu Truszkiewiczu, który podbił już serca telewidzów programu "MasterChef Junior", niejednego szefa kuchni, a teraz też i uczestników winobraniowego spotkania. - Jesteś kochany. Cudowne jest to, co robisz - przyznały panie, który z uśmiechem od początku do końca przyglądały się poczynaniom młodego kucharza. Mateusz na naszym stoisku zaprezentował wszystkim, jak przygotować sałatkę śródziemnomorską. Swoim gotowaniem utalentowany zielonogórzanin lubi wywoływać uśmiech na twarzach innych i tak też było w niedzielę. Wszyscy delektowali się przygotowaną sałatką i nie kryli zachwytu.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Winobranie 2016: Spotkanie z Mateuszem Truszkiewiczem [ZDJĘCIA] - Zielona Góra Nasze Miasto

Wróć na zielonagora.naszemiasto.pl Nasze Miasto